Balíček z Davony 1

Pravidelný návštěvník mého blogu si jistě všiml, že už nějakou dobu spolupracuji se skvělým e-shopem a firmou s kreativními materiály Davonou. Právě, když jsem před několika lety začínal s tvořením, tak u Davony vyšel můj první článek, tak by se dalo říci, že to s touto firmou táhnu od začátku své tvořivé kariéry 🙂

A jsem moc rád, že se naše cesty ještě více propojily a mohu být ambasadorem právě této firmy, neboť rád propaguji a podporuji vše, co je dobré a tento e-shop splňuje úplně vše!

Mooooc vás s Iriskou zdravíme i z pražské prodejny (Jana Zajíce 484/22, 170 00 Praha 7) – Davona je místo, kam si můžete přijít nakoupit vše potřebné pro vaše domácí tvoření 🙂

Mají tady snad úplně vše pro vaše tvoření a kreativní radovánky 🙂

V prodejně si také můžete prohlédnout mnoho výrobků a inspirovat se tím, co můžete na nejrůznější techniky využít.

A teď už vám jdu ukázat to, co mi holky z Davony poslaly pro mé tvoření 🙂

www.davona.cz

V tomto videu (na mém YouTube kanále Diblik) se můžete podívat, co mi Davona poslala 🙂

Davona prodává ve své pestré nabídce úžasné formy na odlévání a to v různých velikostech i tvarech, které se vám jistě budou hodit ve všech obdobích – po celý rok.

Do těchto forem můžete odlívat mýdlovou hmotu, beton či sádru…. jsou prostě multifunkční a to jistě každý ocení, kde miluje tvoření.

Já už mám doma všechny tvary 🙂

Formy mají krásné a jemné vzory 🙂

Do forem budu odlívat tento kreativní a velmi jemný beton, který také naleznete v naší nabídce na Davoně.

Další radůstka, která mi přišla – je tato podložka na práci s tavnou pistolí i s nástavci na lepení, abych si nespálil všechny prsty, když budu cokoliv lepit 🙂 Tuto pomůcku vřele VŠEM doporučuji 🙂 Usnadní vám mnohé…. Na e-shopu už máme pouze pár kusů, tak neváhejte 🙂

Tato sádra je nejlepší pro domácí odlévání polotovarů do forem a ještě k tomu velmi rychle schne 🙂

To byl můj kreativní balíček z kreativního obchůdku z Davony…. Těším se, co si objednáte vy – určitě se s námi na Fb – skupince TVOŘENÍ PRO RADOST podělte 🙂 Budu se těšit!

Brzy vám ukáži další balíček, neboť z této prodejny snad vše potřebuji…. jistě to chápete 🙂

Budu rád, když mě začnete sledovat na mém Instagramu, kde mě naleznete pod jménem @jandiblicek, kde každý den přidávám nějaký příspěvek v podobě fotografie, nebo krátké video toho – co právě dělám. Buďte se mnou ještě ve větším kontaktu prostřednictvím mého Instagramového účtu.

Váš

KategorieŠtítky