Pozvánka – Rady ptáka Loskutáka 19.11.2022

Čas nezastavíme…. pamatuji si, jak jsem začátkem letošního roku připravoval svůj letošní první příspěvek (a to byla valentýnská mýdla) pro tento úžasný pořad a minulý týden jsem pro vás v Praze natočil další reportáž už v zimmním stylu. Tento rok uplynul strašně rychle – byl to krásný, tvořivý a inspirující rok, který ještě nekončí.

Už tuto sobotu tzv. 19.11.2022 ve 13:40 h. v Loskutákovi– na TV Nova vám spolu s Petrem ukážeme, jak si vytvořit sněhuláky a to na různé způsoby- z materiálů, které má každý doma. Těště se, co krásného vám ukážeme. Jste zvyklí na to, že si v pořadu Rady ptáka Loskutáka umíme se vším poradit a věřte, že si poradíme i s nedostatkem sněhu a i přesto si sněhuláky postavíme (vyrobíme) a dokonce nám vydrží i dlouhé roky…. nevěříte?? Tak se určitě dívejte 🙂

Těšíme se na vás již tuto sobotu -ve 13:40 h.– na obrazovkách TV Nova v divácky oblíbeném pořadu Rady ptáka Loskutáka.

Ve studiu, na natáčení to klukům nosatým moc slušelo 🙂

Těšíme se na vás a přejeme vám krásný, pohodový ale také tvořivý víkend 🙂

Budu rád, když mě začnete sledovat na mém Instagramu, kde mě naleznete pod jménem @jandiblicek, kde každý den přidávám nějaký příspěvek v podobě fotografie, nebo krátké video toho – co právě dělám. Buďte se mnou ještě ve větším kontaktu prostřednictvím mého Instagramového účtu.

KategorieŠtítky